Met de wagen

Routeplan

Hieronder vindt u een routeplannetje voor ons ziekenhuis aan de Diestersteenweg 100. U volgt op het plannetje de aangeduide pijltjes voor de juiste rijrichting. U kunt dit routeplannetje uitprinten op A4-formaat.

sublinken_arrow.gif  Routeplan Sint-Trudo Ziekenhuis [pdf)

Vind uw route naar het Sint-Trudo Ziekenhuis via Google Maps

 

Parkeren

Bij het oprijden van de parking neemt u een parkeerticket. Dit hebt u nodig om bij uw vertrek uit het ziekenhuis te betalen aan de betaalautomaat in de inkomhal.

Tarieven:

  • Minder dan 30 min.: gratis
  • Van 30 min. tot 1 uur: 1 euro
  • Van 1 tot 2 uur: 2 euro
  • Meer dan 2 uur: + 0,50 euro per aangevat uur
  • Dagmaximum: 4 euro

Voordelig parkeren:

U kunt voordelig parkeren met een 10-beurtenkaart. Deze kost 10 euro en u kunt hiermee 10x voor onbeperkte duur parkeren. U kunt deze via de betaalautomaat kopen. Druk hiervoor op de toets 10-beurtenkaart. Bij het uitrijden van de parking voert u deze 10-beurtenkaart in aan de automaat bij de slagboom (i.p.v. uw parkeerticket). Nadien gebruikt u de 10-beurtenkaart zowel voor het in- als uitrijden.

 

Voorbehouden parkeerplaatsen voor personen met een beperking

Voor het ziekenhuis zijn er 10 parkeerplaatsen voorbehouden voor chauffeurs met een beperking ťn met een geldige en persoonlijke parkeerkaart. Gelieve uw parkeerkaart duidelijk zichtbaar achter uw voorruit te plaatsen als u op ťťn van deze voorbehouden plaatsen parkeert.
Ook vooraan op de bezoekersparking zijn voor hen nog een aantal plaatsen voorbehouden. Indien u van deze plaatsen gebruiktmaakt, kan u op vertoon van uw persoonlijke parkeerkaart een gratis uitrijkaartje verkrijgen aan het onthaal.

(Mobiele) chauffeurs die patiŽnten/bezoekers met een beperking naar het ziekenhuis brengen, moeten gebruikmaken van de kiss & ride zone. Zij kunnen met de wagen tot voor het ziekenhuis rijden, de persoon met een beperking laten uitstappen en daarna hun wagen parkeren op de bezoekersparking.